Trip Planner

Items Collected: 0

Plans Created: 0

Pass och visum

Utlänningar som besöker Thailand i affärer, arbete, forskning, studier eller medicinsk behandling måste vanligtvis ansöka om ett thailändskt visum från den thailändska ambassaden eller generalkonsulatet. När du besöker Thailand måste du ha ett giltigt pass i bra skick, som gäller i minst sex månader efter hemkomst.

Nordiska medborgare behöver inget visum för vistelse på mindre än 30 dagar. Under sex månader får vistelsen inte överstiga 90 dagar. För mer information om visum, kontakta ambassaden:

Adress:
Royal Thai Embassy
Floragatan 3, Box 26220 100 40 Stockholm
Tel. +46(0)8 58804250/+46(0)8 7917340
Fax: +46(0)8 7917351
E-post : visa@thaiembassy.se
Webbsida: www.thaiembassy.se
Öppettider: Måndag-fredag: 09.00-12.00 och 13.00-16.30
Visum och Konsulat: 10.00-12.00